NİĞDE / BOR - Bekir Sami Baran İlkokulu

BU AYKİ PROJE KONUSU:MISRA EZBERLEME

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ'NİN AÇILIŞININ 104. YILI

Nis

Öğretmen ve öğrencişlerimiz dini bayramlardan Ramazan Bayramı için okulda değişik etkinlikler hazırladılar.

Mrt

OKULUMUZ 2A,3A,3B ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize,bu değerli etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ MART AYI ATKİNLİĞİ "MASAL OKUMALARI".

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNKİKLE KUTLANDI.

Mrt

ÇANAKKALE SAVAŞLARI GELİBOLU TARİHİ ALAN BAŞKANLIĞI'NIN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU WEB SİTESİNDEN ZENGİN DÖKÜMANLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Çanakkale Zaferi Dokümanları için tıklayınız!

Mrt

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN İSTİKLÂL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ’ İLE İLGİLİ RESİM YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OKULUMUZDAN ÇIKTI.

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Mrt

OKULUMUZ ANA SINIF A ŞUBESİ "TOHUM ÇİMLENME DENEYİ" YAPTILAR.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında okul birincisi olan 4B Sınıfı Öğrencisi Ece Meryem KARATAŞ olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenini tebrik ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLER.

Şbt

1A SINIFI OKUMA BAYRAMI ETKİNLİKLERİNİ  ÖĞRETMEN -ÖĞRENCİ-VELİLERİYLE COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADI.

Şbt

DİLİMZİN ZENGİNLİKLERİ ŞUBAT AYI ATASÖZLERİ VE DEYİMLER