NİĞDE / BOR - Bekir Sami Baran İlkokulu

Bekir Sami Baran İlkokulu

Kale Mah. Cami Sokak No1 51700 Bor/NİĞDE
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen, paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve bölgesinde tercih edilen önder bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2012/2013 Öğretim yılında okulumuz öğrencisi Kübra ÇAĞLI İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında ilçe 1. si oldu. 2015/2016 eğitim öğretim yılında okulumuz öğrencisi Aleyna AYTEKİN öğretmenler günü nedeniyle yapılan yarışmada ilçe 1. olmuştur.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün organize ettiği ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışma sonuçları belli oldu. Okulumuz şiir dalında 4/A öğrencisi Bedirhan YÜKSEL ilçe 1.´si, 4/B öğrencisi Abdullah ÇALHAN ilçe 3.´sü olmuştur.
KALORİFERLİ
İLETİŞİM BİLGİLERİNDE MEVCUTTUR.
OKULUMUZ BOR MERKEZDE OLUP,NİĞDE´YE 13 KM.UZAKLIKTADIR.